FB linkki email You&Style FB linkki
YOU&STYLE, Kurisjärventie 597, 37800 AKAA


Haluatko hehkua, puhjeta kukkaan.
Saada väriä elämään, vaatteisiin meikkeihin, tukkaan.

VÄRIANALYYSISTA APUA VALINTOIHIN

Väreillä on iso osuus pukeutumisen onnistumisessa. Ne joko kirkastavat kasvojasi tai nostavat esiin kasvojesi rypyt ja juonteet. Värianalyysi onkin hyvä tapa etsiä itselle sopivat värisävyt.

BC-värianalyysissä löydämme sinulle sävyt, jotka ovat sopusoinnussa ihosi pohjasävyn kanssa. ”Oikeat” värisävyt korostavat kasvojesi ja ihosi parhaita puolia. Lisäksi ne saavat aikaan raikkaan ja terveen vaikutelman. ”Väärät” sävyt taas luovat varjoja, korostavat juonteita ja muuttavat ihon omaa sävyä.

Lähes väri kuin väri soveltuu kaikille, kunhan sävy on oikea. Monipuolisen analyysin aikana opit huomaamaan värisävyjen merkityksen kasvoillesi ja tunnistat värien vaikutuksen ihollesi.

Pukeutumisvärien ohella sinulle selviää sävyjen käyttömahdollisuudet meikkauksessa, koruissa, hiusten sävytyksessä ja asusteissa.

Saat mukaasi tapaamisestamme kangasvärikartan. Näihin kangasmalleihin on valittu juuri sinulle sopivat värisävyt. Kankainen värikartta helpottaa vaatteiden hankkimista aina vaaleasta kohti tummempaa sävyä.

Tervetuloa värien maailmaan!