FB linkki email You&Style FB linkki
YOU&STYLE, Kurisjärventie 597, 37800 AKAA

Voit olla pyöreä tai laihempi, älä sitä sure syyttä.
Tuovat juuri sinulle sopivat linjat harmoniaa ja tyylikkyyttä.

PUKEUTUMISNEUVONTA – PÄIVITÄ VAATEKAAPPISI

Laitatko aamulla vaatteet päällesi vai pukeudutko?
Sinusta luodaan mielikuva ensivaikutelman perusteella useita kertoja päivässä. Mielikuvaa ei luoda pelkästään sinusta, vaan myös edustamastasi yrityksestä. Senpä takia You & Style suosittelee lämpimästi pientä perehtymistä väreihin ja pukeutumiseen, sillä hyvät vaate- ja värivalinnat auttavat sinua menestymään niin työ- kuin yksityiselämässä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kutsu minut luoksesi, niin teemme yhdessä vaatekaapistasi arjessa ja juhlassa toimivan kokonaisuuden. Tutustumme ensin vartalosi ominaispiirteisiin ja mittoihin. Pukeutumisen tarjoamilla keinoilla mietimme jo olemassa olevista vaatteista ja asusteista yhdistelmiä, jotka sopivat sinulle parhaiten. Laadimme myös listan vaatteista ja asusteista, jotka sinun olisi hyvä vielä hankkia. Kun tunnet vartalosi, osaat tehdä jatkossa vain oikeita valintoja. Vaatekaapin päivityksen jälkeen pukeudut joka aamu hyvin ja sinulla on eri tilanteisiin soveltuvia, huolella viimeisteltyjä asuja.
Pukeutumista helpottaa tieto siitä, mikä sinulle sopii ja mitä kaappiin kannatta ostaa. Määrän sijaan satsaa laatuun. Tapaamisemme jälkeen osaat ostaa oikean värisiä ja vartaloasi pukevia vaatteita sekä asusteita.

You & Style tarjoaa myös ”shoppailuapua”. Lähden kanssasi ostoksille valitsemaan tarkoituksenmukaiset vaatteet tarpeisiisi.